Wat me soms verbaast sommige lezers

Dhet is mijn tweede jaar bij Zen. Het publiek van het kanaal is niet klein, meer dan 200.000 mensen. Mensen komen heel anders naar mij toe en de meeste zijn correct en mij. Ik ben altijd blij om te lezen en verwelkom reacties, zowel positieve als negatieve. Ik begrijp dat iedereen anders is en dat het onmogelijk is om iedereen te stellen. Iedereen heeft zijn eigen mening en heeft het recht om die te uiten. Ik reageer altijd op opmerkingen en zo, en correct en beleefd. Ik ben de auteur, wat de eigenaar van het kanaal betekent. En de plaatsing van andere gasten met zorg en vriendelijkheid behandelen.Auteur in Griekenland, Lefkada-eiland (foto van de echtheid van de auteur) gasten onbeleefd mij of commentatoren beginnen. Ik schep orde in mijn huis en sta niet toe dat ik andere gasten van het kanaal beledig. Eerst waarschuw ik de onbeschofte mensen, en als ze het niet begrijpen, blokkeer ik ze. Maar het gaat niet om hen. Er zijn lezers die me echt produceren. Nou, ze kunnen me gewoon zo dat ik vaak niet eens weet wat ik ze moet antwoorden. Ik heb ze in verschillende groepen verdeeld. Ik heb dat de auteurs van andere denkbare typen hebben ontmoet:1. Geloof in niets.Vertel me, hoe moet ik reageren op zo'n opmerking?Dat is zo categorisch. Waarom überhaupt zo'n opmerking en waarom heeft de persoon die geschreven? Jeukende hand van wat? Denk je dat hij de enige is? Heel vaak kom ik zaken tegen zonder uit te leggen in welke vraag ik lieg, dat de lezer het niet leuk vond. Als iets niet bevalt in de tekst van niet met de waarheid, laten we het dan besproken, maar constructief en niet abstract.2. Verdacht.Soms zijn er onder het artikel dergelijke opmerkingen: Over het algemeen betwijfelen waakzame kameraden van de auteur in staat is om zelf iets te schrijven. Of ze worden informatiegegevens van de foto's niet van mij zijn, maar uit andere bronnen zijn gestolen. Uit gesprekken met andere auteursde ik me dat zij een soortgelijk probleem hebben. En de zaken zijn duidelijk ongegrond. Geen van deze commentatoren tekst op mijn verzoek om de bron aan te geven waarvan ik de foto van heb gestolen. Ik durf lezers te verzekeren dat alle artikelen en foto's op het kanaal auteursrechtelijk beschermd zijn, namens de foto's in de tests, maar het is ondertekend waar deze foto's zijn genomen. De auteur en haar man in Thailand aan de Kwai-rivier (foto van de eigenaar van de olifant) de eigenaar van de olifant)3. Iedereen sterft het weet.Wat vind je van dit artikel? Is het niet duidelijk dat alleen die woningen huren in Moskou naar resorts gaan en reizen? En hoe kun je een bericht schrijven als je niet weet wat het zegt? Waarom?4. Moskou-haters.Een vrij groot aantal van dergelijke lezers. Ja, ik geef toe dat er gunstigeer voorwaarden zijn gecreëerd voor gepensioneerden in Moskou dan voor regionale. Maar het zijn de mensen die nu in Moskou werken voor deze voorwaarden betalen, en niet het hele land. En financierde ik het leven van de vorige generatie gepensioneerden door belasting te betalen. Het is altijd zo geweest. Waarom zo'n haat? Het zijn niet de gepensioneerden in Moskou verantwoordelijk zijn voor het feit dat het land verschillende pensioenen en andere voorwaarden voor heeft. En hoe kun je een hele laag mensen achter je rug om haten? Zoals in elke andere regio, zijn gepensioneerden in Moskou heel anders, en de meerderheid lacht zeker niet.5. Liefhebbers kijken in andermans zak.ik heb vele jaren in een handelsorganisatie gewerkt, waar zelfs mensen die op dezelfde kantoor zaten het salaris van de buurman niet wisten. En een vraag stellen over salaris werd als extreem onethisch en zelfs onbeschaafd beschouwd. En dan willen volslagen vreemden in mijn zak kijken en een rekening eisen van waar het geld vandaan komt.Ik vind het in ieder geval niet tactvol om andermans geld te tellen. En voor iemand is het in de orde van zaken.6. Op een andere golf. Ik had een artikel waarin ik, onder voorbehoud van eindeloos nieuwsgierigen, vertelde waar ik op spaar om geld te sparen voor reizen: waar halen gepensioneerd geld voor reizen? Ik beantwoord commentatoren die erg geïnteresseerd zijn in deze kwestie Met een pensioen voor het leven 13 december 2021 Het is verdwenen dat iedereen een andere mening heeft. Ik neem nooit aanstoot aan negatieve opmerkingen als ze in de juiste vorm zijn geschreven. Maar het komt vaak voor dat mensen lezen, maar niet begrijpen van niet begrijpen begrijpen waar ik over schrijf. Hier zijn twee opmerkingen over dit artikel: Het blijkt dat deze commentatoren en ik op verschillende golflengten zitten en elkaar gewoon niet begrijpen. Mensen klagen aan de ene kant over een klein pensioen, en aan de andere kant zijn ze niet bereid om lekker eten en mooie kleding op te geven. En besparingen van 5-10 duizend (zoals bij ons bleek) worden helemaal niet als te mager beschouwd. Iedereen heeft zijn eigen interesses en bewerking. En het pensioen is klein, dus je moet kiezen: als je mooi wilt kleden, vergeet dan het reizen, en als je wilt reizen, bespaar dan op andere uitgaven. iets dergelijks. Anders werkt het niet in Boedapest (foto van de echtheid van de auteur) Iemand laat op deze manier stoom ontsnappen, iemand is beledigd door het leven en hij is verbitterd over de hele wereld. Maar sommige lezers blijven me downloaden.Ik zou graag de mening van andere auteurs willen weten, voldoen aan het type lezers dat door mij wordt beschreven? Waarmee niet uw lezers u nog meer?#pensioen #communicatie #reizen #financiën Bedankt voor uw begrip. Ik zal dankbaar zijn voor je reacties, vind-ik-leuks en abonnement op het kanaal.

My blog | Wat me soms verbaast sommige lezers |tourist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *